Găini De Vânat Cornish La Grătar

Găinile de vânat Cornish la grătar necesită aproximativ 5 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1629 calorii, 117g de proteine, și 123G de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Găini De Vânat Din Cornish Cu Ierburi La Grătar, Găini De Vânat Din Cornish Cu Ierburi La Grătar, și Găini De Vânat Mediteraneene La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, nereactiv, amestecați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, vinul alb, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, piperul, sarea de țelină și sarea.
Așezați găinile de vânat Cornish în castron, acoperind uniform cu amestecul de marinată. Acoperiți și marinați în frigider cel puțin 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Gătiți găinile aproximativ 1 oră pe grătarul pregătit, perindând ocazional cu marinada rămasă, până când nu mai sunt roz și sucurile curg limpede.