Găini De Vânat Cornish Glazurate Cu Prune

Găinile de vânat Cornish glazurate cu prune necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 835 calorii, 59G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți găini de vânat cornish, amestec de supă de ceapă, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Golden Plum glazurat Cornish Game Hens {} & Valentine ' s Le Creuset Giveaway, Găini De Vânat Din Cornish Glazurate Cu Rodie, și Găini de vânat Cornish glazurate cu arțar cu morcovi.
Instrucțiuni
Așezați găinile de vânat într-un aragaz lent.
Se presară cu fulgi de ardei roșu.
Se amestecă gemul de prune și supa de ceapă se amestecă împreună într-un castron până se omogenizează bine.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de gem și dați-l la frigider până când este necesar.
Ungeți amestecul de gem rămas peste găini.
Setați aragazul lent la minim timp de 7 ore.
Periați glazura rezervată peste găini. Gatiti la minim 1 ora mai mult.
Așezați găinile pe farfurii de servire și garnisiți cu felii de kiwi.