Găini Cornish umplute cu cușcuș cu bame și roșii

Găini Cornish umplute cu cușcuș cu bame și roșii
Găinile din Cornish umplute cu cușcuș cu okran și roșii durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1661 de calorii, 77 g de proteine și 80 g de grăsime fiecare. Pentru 5,29 USD per porție, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin roșu, ceapă, cușcuș și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt cina de duminică: găini cornish cu fluturi cu cușcuș de migdale, găini cornish umplute și găini cornish umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o cratiță mică și adăugați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 InchBame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 Inch
1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt
2
Încinge uleiul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, MărunțităCeapă Galbenă, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ienibaharul și scorțișoara și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
5
Adăugați cușcușul și supa cu caise, acoperiți tava și lăsați să stea 5 minute. Pufează cu o furculiță și adaugă 1 lingură de unt, migdale și miere și asezonează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se condimenteaza cu sare si piper cavitățile găinilor și se umplu cu umplutura de cușcuș. Ungeți puiul, apoi frecați fiecare cu untul rămas și asezonați cu sare și piper după gust. Asezonați găinile pe toate părțile într-o tigaie rezistentă la cuptor și puneți-le la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se prăjește timp de 35-40 de minute.
8
Transferați găinile pe o farfurie.
9
Scoateți o parte din grăsime din tigaie și puneți pe arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați restul de 1 cană de bulion și gătiți, răzuind fundul tigaii până când se reduce la 1/2 cană. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o cratiță mică și adăugați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Încinge uleiul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați ienibaharul și scorțișoara și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
15
Adăugați cușcușul și supa cu caise, acoperiți tava și lăsați să stea 5 minute. Pufează cu o furculiță și adaugă 1 lingură de unt, migdale și miere și asezonează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Se condimenteaza cu sare si piper cavitățile găinilor și se umplu cu umplutura de cușcuș. Întindeți găinile, apoi frecați fiecare cu untul rămas și asezonați cu sare și piper, după gust. Asezonați găinile pe toate părțile într-o tigaie rezistentă la cuptor și puneți-le la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Se prăjește timp de 35 până la 40 de minute.
18
Transferați găinile pe o farfurie.
19
Scoateți o parte din grăsime din tigaie și puneți pe arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20
Adăugați ceașca rămasă de bulion și gătiți, răzuind fundul cratiței până când se reduce la 1/2 cană. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
21
Încinge uleiul într-o tigaie. Dragă bame în făină de porumb și prăjiți până devine maro auriu. Se amestecă imediat cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
BameBame
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon7201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorbă de pui, împărțităciorbă de pui, împărțită0Bucăți de caramele Heath Barînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentareînghețată de vanilie și nuci pecan suplimentare3181 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină de porumbfăină de porumb1kgGăini Cornish (aproximativ fiecare)Găini Cornish (aproximativ fiecare)3461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus instantcuscus instant331 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.caise uscate, tocatecaise uscate, tocate2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.okra, trimmed and cut into 1/2 inch roundsokra, trimmed and cut into 1/2 inch rounds23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel tocatpătrunjel tocat4creveți și cu veneUlei de arahide, pentru a prăjiUlei de arahide, pentru a prăji1miciceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt1pinchVârf de fulgi de ardei roșuVârf de fulgi de ardei roșu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.migdale sfărâmate, prăjitemigdale sfărâmate, prăjite1491 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețeroșii tăiate cubulețe33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat1miciyellow onion, finley choppedyellow onion, finley chopped
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista