Găini Cornish la grătar cu muștar de miere-glazură de coriandru

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Găinile Cornish la grătar cu muștar de miere-glazură de coriandru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1006 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de semințe de țelină, piper crăpat, găini cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini de vânat Cornish cu glazură de miere-muștar-usturoi-coriandru, Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, și Găini de vânat Rock Cornish cu glazură de lavandă-miere.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usucă.
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime.
Combinați semințele de muștar și semințele de țelină într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu 1 minut sau pana la prajit.
Așezați semințele într-un blender și procesați până la sol.
Adăugați miere și următoarele 7 ingrediente (miere prin usturoi); procesați amestecul până se omogenizează bine.
Așezați găinile și 1 cană amestec de miere într-un vas puțin adânc; acoperiți și marinați la frigider 8 ore, rezervând amestecul de miere rămas.
Scoateți găinile din vas; aruncați marinada.
Așezați găinile pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 25 de minute sau până când sucurile se limpezesc, întorcându-se și ungând frecvent cu amestecul de miere rezervat.