Găini Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello

Găinile Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1002 calorii, 58G de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați găini cornish, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare includ Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos cald de legume, Găini Cornish La Grătar, și Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se gătește până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți cuptorul la 50
Ungeți Portobellos cu 2 linguri de ulei vegetal și presărați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți ciupercile sau prăjiți-le pe o foaie de copt, întorcându-le o dată, timp de aproximativ 15 minute, sau până se rumenesc și se fierb.
Ungeți găinile cu restul de 2 linguri de ulei vegetal și presărați-le cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți la foc moderat sau prăjiți la cuptor pe o foaie mare de copt cu margini timp de 12 minute. Întoarceți și gătiți timp de aproximativ 12 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă.
Curățați cartofii. Feliați cartofii și ciupercile cu grosimea de 1/4 inch și transferați într-un castron mare.
Adăugați pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul și oțetul și condimentați cu sare și piper. Aruncați ușor, dar bine. Umpleți salata pe farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 din jumătățile de găină.
Recomandarea vinului: gustul curat al unui Mcon-sate din Burgundia pe bază de Chardonnay va evidenția găinile și cartofii din Cornish. Încercați 1996 de la Louis Jadot.