Găini Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello
Găinile Cornish la grătar cu cartofi calzi și salată Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1002 calorii, 58G de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați găini cornish, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare includ Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos cald de legume, Găini Cornish La Grătar, și Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se gătește până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Între timp, aprindeți un grătar sau preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți Portobellos cu 2 linguri de ulei vegetal și presărați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți ciupercile sau prăjiți-le pe o foaie de copt, întorcându-le o dată, timp de aproximativ 15 minute, sau până se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
5
Ungeți găinile cu restul de 2 linguri de ulei vegetal și presărați-le cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătiți la foc moderat sau prăjiți la cuptor pe o foaie mare de copt cu margini timp de 12 minute. Întoarceți și gătiți timp de aproximativ 12 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Curățați cartofii. Feliați cartofii și ciupercile cu grosimea de 1/4 inch și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul și oțetul și condimentați cu sare și piper. Aruncați ușor, dar bine. Umpleți salata pe farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 din jumătățile de găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Recomandarea vinului: gustul curat al unui Mcon-sate din Burgundia pe bază de Chardonnay va evidenția găinile și cartofii din Cornish. Încercați 1996 de la Louis Jadot.