Găini Cornish Frecate Cu Condimente La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish frecate cu condimente la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.97 pe portie. O porție conține 573 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, boia, fulgi de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Găini Cornish frecate cu condimente cu umplutură de Haroseth și Sherry Jus, Sage și găini Cornish frecate cu usturoi, și Găini Cornish prăjite cu condimente cu cartofi dulci.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 Ingrediente, 1/4 linguriță de sare și usturoiul într-un castron.
Îndepărtați gâturile și gâturile de la găini. Clătiți găinile în apă rece; se usucă. Împărțiți găinile în jumătăți; tăiați excesul de grăsime. Slăbiți pielea de sâni și tobe introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. Frecați părți egale de amestec de condimente sub pielea slăbită.
Presărați găinile cu 1/4 linguriță sare și piper.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 10 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați și aruncați pielea.