Găini Cornish Curry La Grătar
Găinile Curry Cornish la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți migdale tăiate, găini cornish, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Curry La Grătar, Găini Cornish La Grătar, și Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la 500 de grade F.
Așezați o cărămidă, învelită în folie de aluminiu pe grătarele grătarului pentru a încălzi.
Puneți uleiul vegetal într-o cratiță de 1 litru și puneți-l la foc mare.
Încălziți până când vedeți valuri în ulei, dar nu lăsați să fumeze.
Adăugați fenicul, chimenul, coriandrul, semințele de muștar și boia de ardei. Când semințele încep să apară, scoateți-le de pe foc și lăsați să stea 5 minute. După 5 minute, transferați amestecul în carafa unui blender împreună cu migdalele și sarea. Pulsați până se curăță, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale blenderului, dacă este necesar.
Așezați pieptul de găină cu fața în jos pe o tăietură. Folosind foarfece sau foarfece de pasăre, tăiați de la gât la coadă pentru a îndepărta coloana vertebrală. Odată ce eliminați coloana vertebrală, veți putea vedea interiorul păsării. Faceți o mică fantă în cartilajul de la baza sternului pentru a dezvălui osul chilei. Prinde pasărea cu ambele mâini pe coaste și deschide-te ca o carte, cu fața în jos spre tăbliță.
Tăiați mici fante în pielea păsării din spatele picioarelor și introduceți toiagele în ele pentru a le ține pe loc.
Așezați păsările într-un vas de copt și turnați peste piure. Frecați piureul pe păsări până când sunt acoperite bine.
Așezați păsările pe mijlocul grătarului, cu pielea în jos și acoperiți uniform cu cărămida. Închideți capacul și gătiți timp de 10 minute. Dacă utilizați un grătar cu gaz cu mai multe zone, reduceți flacăra din mijloc la scăzut. După 10 minute, întoarceți păsările, înlocuiți cărămida și continuați să gătiți până când un termometru introdus în coapsă atinge 170 de grade F, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți-l într-un suport de răcire și lăsați pasărea să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.