Găini Cornish cu unt de Scallion și var
Găini Cornish cu unt Scallion și Var este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 674 calorii, 49G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scallion, inclusiv top, găini cornish, pene de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Găini De Vânat Cornish Cu Marinată De Tei De Miere, Găini Cornish cu unt de plante, și Găini Cornish prăjite cu unt de măsline negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de unt cu oregano, chimen, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Frecați amestecul peste pielea găinilor și aranjați-le, cu pielea în sus, pe o foaie de copt. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 20 de minute.
Între timp, combinați restul de 2 linguri de unt cu scallion, restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Când găinile sunt prăjite, acoperiți cu untul de scallion.
Se servește cu pene de var.
Sugestii de meniu: puteți prăji cartofi noi chiar lângă găini fără aproape niciun efort.
Ardei gras sotate ar completa masa.
Se amestecă o lingură de ierburi proaspete tocate, cum ar fi arpagic, pătrunjel și/sau oregano, cu untul în locul scallionilor.
Recomandare de vin: un număr de vinuri roșii abundente ar fi frumos cu arome simple, rustice aici. Căutați un Corbires din sudul Franței, un zinfandel din California sau un Rosso di Montalcino din Toscana din Italia.