Găinile Cornish cu sos de vișine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 59G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini Cornish prăjite cu glazură de cireșe, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de merișor-port, și Găini Cornish coapte cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați mănușile și gâturile de la găini. Clătiți cu apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
4
Combinați boia de ardei, următoarele 3 ingrediente (prin piper) și 1/4 linguriță de cimbru tocat; frecați găinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați jumătățile de găină, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; așezați o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărei păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Introduceți un termometru în partea cărnoasă a coapsei, evitând osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la găini la 400 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați găinile pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
10
Se toarnă picături din tigaia broiler în pungă; lăsați să stea 10 minute până când grăsimea se ridică la vârf. Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Scurgeți picăturile într-un castron mic; aruncați grăsimea. Puneți picăturile deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Combinați bulionul, portul, 1/4 linguriță de cimbru tocat, amidon de porumb, cireșe, picături rezervate și orice sucuri acumulate pe platou; adăugați în tigaie și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Serviți găinile cu sos; garnisiți cu crengute suplimentare de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit