Găinile Cornish cu sos de vișine este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 59G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini Cornish prăjite cu glazură de cireșe, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de merișor-port, și Găini Cornish coapte cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Îndepărtați mănușile și gâturile de la găini. Clătiți cu apă rece; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Îndepărtați pielea; tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile în jumătate pe lungime.
4
Combinați boia de ardei, următoarele 3 ingrediente (prin piper) și 1/4 linguriță de cimbru tocat; frecați găinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați jumătățile de găină, cu pieptul în sus, într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; așezați o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărei păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Introduceți un termometru în partea cărnoasă a coapsei, evitând osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la găini la 400 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Transferați găinile pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
10
Se toarnă picături din tigaia broiler în pungă; lăsați să stea 10 minute până când grăsimea se ridică la vârf. Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Scurgeți picăturile într-un castron mic; aruncați grăsimea. Puneți picăturile deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Combinați bulionul, portul, 1/4 linguriță de cimbru tocat, amidon de porumb, cireșe, picături rezervate și orice sucuri acumulate pe platou; adăugați în tigaie și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Port
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Serviți găinile cu sos; garnisiți cu crengute suplimentare de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe