Găini Cornish cu Rodie și lămâie

Găinile Cornish cu Rodie și lămâie sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1534 calorii, 102G de proteine, și 114g de grăsime pe porție. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, coriandru măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Găini Cornish glazurate cu rodie, Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă, și Găini de vânat Cornish cu melasă de rodie.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, coaja de lămâie și 1/2 linguriță de pudră de chile într-un castron mic. Puneți 2 găini Cornish în fiecare dintre cele 2 pungi mari de plastic resigilabile.
Adăugați jumătate din marinată în fiecare pungă, sigilați pungile și frecați marinada peste găini. Se da la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți timp de 3 până la 4 minute, sau până când nucile de pin se rumenesc ușor.
Ridicați temperatura cuptorului la 37
Scoateți găinile din pungi, răzuind orice exces de marinată; se toarnă marinada într-un bol. Condimentați găinile în interior și în exterior cu sare și piper negru.
Încălziți 1 lingură de marinată într-o tigaie grea.
Adăugați 2 găini și gătiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați găinile într-o tigaie mare, cu pieptul în sus. Repetați cu încă 1 lingură de marinată și găinile rămase; pune tigaia deoparte.
Prăjiți găinile timp de aproximativ 50 de minute sau până când sucurile se limpezesc când coapsele sunt străpunse cu un cuțit.
Transferați găinile într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie și se pune la foc moderat.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul și gătiți doar până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați semințele de rodie, sucul de lămâie, nucile de pin, chimenul, coriandrul, cayenne și restul de 1/2 linguriță de pudră de chile. Gatiti, razuind orice bucati rumenite, pana cand lichidul este aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și mierea și dați la fiert. Gatiti pana se reduce la 3/4 cana, aproximativ 12 minute.
Adăugați sucurile de tigaie rezervate.
Transferați găinile în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți.