Gâscă prăjită cu umplutură de orez sălbatic

Gâscă prăjită cu umplutură de orez sălbatic
Friptura de gâscă cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 6.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1757 calorii, 76g de proteine, și 157g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de mere Granny smith, gâscă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Gâscă sălbatică cu umplutură de Giblet, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună orezul fiert, nucile, merele, ceapa și ierburile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Orez FiertOrez Fiert
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
2
Scoateți gâtul, inima și pipota din gâscă. Spălați pasărea în interior și în exterior. Se usuca. Umpleți cavitatea gâștei cu umplutura, frigarui închis și șnur de dantelă în jurul frigaruilor. Truss pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F (165 grade C), cu pieptul în jos, timp de 1 1/2 ore. Scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează. Întoarceți-vă și prăjiți încă 1 1/2 ore. Când ați terminat, sucurile ar trebui să curgă clar atunci când pasărea este înțepată acolo unde coapsa se atașează de corp.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Îndepărtați șirurile și frigăruile înainte de a ciopli.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
În timp ce gâsca se prăjește, așezați gâtul, inima și pipota într-o cratiță cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Lăsați să se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de câteva ore, până se reduce la puțin mai puțin de 2 căni. Condimentează bulionul după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Presărați puțină făină peste fund, 1 până la 2 linguri, în funcție de cât de gros vă place sosul. Setați tigaia la foc mic. Se amestecă timp de 2 minute, răzuind toate bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați bulionul de gâscă rezervat în tigaie și bateți până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Serviți într-o barcă cu sos alături de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate90
Revista