Gâscă prăjită cu umplutură de orez sălbatic
Friptura de gâscă cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 6.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1757 calorii, 76g de proteine, și 157g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de mere Granny smith, gâscă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Gâscă sălbatică cu umplutură de Giblet, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună orezul fiert, nucile, merele, ceapa și ierburile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți gâtul, inima și pipota din gâscă. Spălați pasărea în interior și în exterior. Se usuca. Umpleți cavitatea gâștei cu umplutura, frigarui închis și șnur de dantelă în jurul frigaruilor. Truss pasărea.
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F (165 grade C), cu pieptul în jos, timp de 1 1/2 ore. Scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează. Întoarceți-vă și prăjiți încă 1 1/2 ore. Când ați terminat, sucurile ar trebui să curgă clar atunci când pasărea este înțepată acolo unde coapsa se atașează de corp.
Îndepărtați șirurile și frigăruile înainte de a ciopli.
În timp ce gâsca se prăjește, așezați gâtul, inima și pipota într-o cratiță cu apă.
Lăsați să se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de câteva ore, până se reduce la puțin mai puțin de 2 căni. Condimentează bulionul după gust cu sare.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire.
Presărați puțină făină peste fund, 1 până la 2 linguri, în funcție de cât de gros vă place sosul. Setați tigaia la foc mic. Se amestecă timp de 2 minute, răzuind toate bucățile rumenite.
Adăugați bulionul de gâscă rezervat în tigaie și bateți până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Serviți într-o barcă cu sos alături de pasăre.