Gâscă prăjită cu umplutură de mere

Gâscă prăjită cu umplutură de mere
Gâscă prăjită cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 8.24 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2467 calorii, 102G de proteine, și 201G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de mere, Gâscă prăjită cu umplutură de mere-stafide, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Încălziți măruntaiele, apa, ceapa feliată și 3/4 linguriță sare la fierbere în cratiță de 1 litru; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când măruntaiele sunt fragede. Se strecoară bulionul; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți carnea de pe gât și tăiați fin cu mănuși. Aruncați măruntaiele și ingredientele rămase, cu excepția făinii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți cuptorul la 177°.umpleți mai întâi zona de gâscă cu umplutură. Fixați pielea gâtului în spate cu frigărui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge. Umpleți ușor cavitatea corpului. (Nu împachetați-umplutura se va extinde în timpul gătitului.) Fixați deschiderea cu frigarui și dantelă cu șnur. Pierce pielea peste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți descoperit 3 până la 3 1/2 ore (dacă este necesar, așezați cort de folie de aluminiu liber peste gâscă în ultima oră pentru a preveni rumenirea excesivă), îndepărtând ocazional excesul de grăsime din tigaie, până când termometrul citește 82° și sucul de gâscă nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat. Centrul umpluturii ar trebui să fie165.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați gâsca pe platoul încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
8
Lăsați să stea 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.
9
Se toarnă picături din tigaie în castron; degresați grăsimea. Întoarceți 1/4 cană de picături în tigaie (aruncați picăturile rămase.) Se amestecă făina. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați suficientă apă în bulionul rezervat, dacă este necesar, pentru a măsura 2 căni. Se amestecă în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
12
Serviți gâscă cu umplutură de mere și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Revista