Gâscă prăjită cu sos de cireșe de vin de Port

Gâscă prăjită cu sos de cireșe de vin de Port
Gâsca prăjită cu sos de cireșe de vin de Port necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 17275 calorii, 729g de proteine, și 1552g de grăsime pe porție. Pentru $68.57 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sare de mare, măr Granny smith, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port, și Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin de Port.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosiți o furculiță pentru a înțepa gâsca peste tot. Nu intrați în carne, doar prin piele. Condimentați în interior și în exterior cu sare de mare, umpleți cu portocala, lămâia și mărul; legați aripile din spatele păsării cu sfoară de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Așezați pieptul în jos într-o tigaie și umpleți cu 1/2 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, apoi scoateți din cuptor. Întoarceți pieptul de gâscă în sus și înțepați din nou pielea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați apă în tigaie pentru a readuce nivelul până la 1/2 inch. Întoarceți gâsca la cuptor și gătiți până când un termometru citit instant introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os citește 170 de grade F (75 de grade C), aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din cuptor și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă odihni.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți 2 linguri de grăsime de gâscă din tigaia de prăjire într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu. Amestecați cireșele și gătiți până când cireșele s-au înmuiat și au început să-și elibereze sucul, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul de port și se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe 2 minute, apoi se amestecă ghimbirul, ceapa verde, zahărul, sosul de soia și bulionul de pui. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate sau la consistența dorită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
PortPort
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Serviți sosul alături de gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista