Gâscă prăjită cu piele crocantă

Gâscă prăjită cu piele crocantă
Gâscă prăjită cu piele crocantă este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 305g de grăsime, și un total de 3294 calorii. Pentru $12.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți gâscă, sare și piper, tabasco și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Gâscă Prăjită Super Crocantă, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Muștar Usturoi Crocant, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
ÎNTRE TIMP, FACEȚI JUS
2
Începând de la capătul gâtului, lucrați degetele sub pielea de gâscă, tăind orice fibre și tendoane cu foarfece de bucătărie; lucrați degetele cât mai departe posibil peste coapse. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați la jumătatea articulațiilor aripii și picioarelor pentru a ajuta pasărea să gătească uniform. Condimentează generos gâsca în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
ÎNTRE TIMP, FACEȚI JUS
4
Puneți gâsca pe un raft într-o tigaie grea, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați gâtul, pipota, inima și 4 căni de apă în tigaie. Acoperiți gâsca cu folie și sigilați folia în jurul marginii tigaiei. Aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim și aburiți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Transferați raftul cu gâsca pe o foaie de copt cu margini și dați-l la frigider descoperit peste noapte, până când pielea este foarte uscată, ca pergamentul. Se strecoară sucurile de tigaie și se dă la frigider. Aduceți gâsca la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
ÎNTRE TIMP, FACEȚI JUS
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Într-un castron, amestecați mierea cu Tabasco și restul de 1/4 cană de apă. Întoarceți raftul în tigaie și prăjiți gâsca timp de 1 oră, ungând ocazional cu amestecul Tabasco. Întoarceți cu grijă pieptul de gâscă în jos. Prăjiți aproximativ 30 de minute mai mult, ungând ocazional. Gâsca se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Opriți cuptorul și lăsați-l să se răcească la 16
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Transferați gâsca pe un platou rezistent la căldură, cu pieptul în sus. Întoarceți gâsca la cuptor și lăsați-o să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
ÎNTRE TIMP, FACEȚI JUS
14
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Răsturnați grăsimea solidificată de pe sucurile de tigaie refrigerate și refrigerați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
15
Adăugați sucurile în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică. Se amestecă suspensia de amidon din cartofi și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut. Condimentați jusul cu sare și piper și strecurați-l într-o barcă cu sos. Sculptați gâsca și treceți jusul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista