Gâscă prăjită cu piele crocantă
Gâscă prăjită cu piele crocantă este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 144g de proteine, 305g de grăsime, și un total de 3294 calorii. Pentru $12.15 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți gâscă, sare și piper, tabasco și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Gâscă Prăjită Super Crocantă, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Muștar Usturoi Crocant, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începând de la capătul gâtului, lucrați degetele sub pielea de gâscă, tăind orice fibre și tendoane cu foarfece de bucătărie; lucrați degetele cât mai departe posibil peste coapse. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați la jumătatea articulațiilor aripii și picioarelor pentru a ajuta pasărea să gătească uniform. Condimentează generos gâsca în interior și în exterior cu sare și piper.
Puneți gâsca pe un raft într-o tigaie grea, cu pieptul în sus.
Adăugați gâtul, pipota, inima și 4 căni de apă în tigaie. Acoperiți gâsca cu folie și sigilați folia în jurul marginii tigaiei. Aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim și aburiți timp de 45 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Transferați raftul cu gâsca pe o foaie de copt cu margini și dați-l la frigider descoperit peste noapte, până când pielea este foarte uscată, ca pergamentul. Se strecoară sucurile de tigaie și se dă la frigider. Aduceți gâsca la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, amestecați mierea cu Tabasco și restul de 1/4 cană de apă. Întoarceți raftul în tigaie și prăjiți gâsca timp de 1 oră, ungând ocazional cu amestecul Tabasco. Întoarceți cu grijă pieptul de gâscă în jos. Prăjiți aproximativ 30 de minute mai mult, ungând ocazional. Gâsca se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 17
Opriți cuptorul și lăsați-l să se răcească la 16
Transferați gâsca pe un platou rezistent la căldură, cu pieptul în sus. Întoarceți gâsca la cuptor și lăsați-o să se odihnească 20 de minute.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Răsturnați grăsimea solidificată de pe sucurile de tigaie refrigerate și refrigerați pentru o altă utilizare.
Adăugați sucurile în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fund.
Se toarnă sucurile într-o cratiță mică. Se amestecă suspensia de amidon din cartofi și se fierbe, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut. Condimentați jusul cu sare și piper și strecurați-l într-o barcă cu sos. Sculptați gâsca și treceți jusul la masă.