Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos

Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos
Gâscă la grătar cu umplutură de Prune și sos necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2247 calorii, 91G de proteine, și 199g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, maghiran, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca ușor îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Gâscă prăjită cu umplutură de prune brandy și sos de vin roșu, Gâscă cu umplutură de mere-Prune, și Gâscă prăjită cu umplutură.

Instrucțiuni

1
Clătiți gâsca și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
2
Îndepărtați excesul de grăsime.
3
Presărați sare și maghiran în interior și în exterior. Înțepați pielea peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
(tub Mare)(tub Mare)
4
Așezați gâsca, cu pieptul în sus, într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Așezați tigaia în centrul grătarului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați 2 căni de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Grătar 2 1/2 până la 3 ore sau până când se înmoaie și temperatura (măsurată intern) ajunge la 180 de grade F. Pentru gâscă crocantă, creșteți temperatura grătarului la mare pentru ultimele 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți gâsca de pe grătar. Rezervați grăsime pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Lăsați gâsca să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
1
Puneți prunele și 1/4 cană de vin alb într-un castron mare. Înmuiați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați mere, pâine de secară rasă, stafide, suc de lămâie, zahăr, sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pâine De SecarăPâine De Secară
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se amestecă bine.
4
Așezați într-o tigaie din folie de calibru greu de 8x4x2 inch. Acoperiți cu folie grea și grătiți indirect la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Pentru umplutura mai clare, gratar descoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pentru a face sos: într-o cratiță, amestecați restul de 3/4 cană de vin, 1/2 cană de apă, 3 linguri de grăsime de gâscă rezervată și 3 linguri de umplutură. Apăsați umplutura pentru a se dizolva și utilizați ca îngroșare pentru sos. Aduceți amestecul la fiert; se fierbe timp de 5 minute, amestecând continuu. Se strecoară sosul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista