Tilapia Gyros fript este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, iaurt grecesc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tilapia Gyros, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Friptă Cu Parmezan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Pentru a pregăti peștele, periați peștele cu ulei; se presară cu 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
3
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau cu gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Pentru a pregăti tzatziki, combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie sau blender; pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
Usturoi
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți 2 linguri de tzatziki în centrul fiecărei pâini plate. Împărțiți peștele în mod egal între pâini plate. Completați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă, 3 felii de avocado, 2 felii de roșii și aproximativ 6 felii de castraveți; pliați în jumătate.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.