Gyros de vită la grătar
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă gyros de vită la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 469 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,45 USD per porție. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de mușchi de vită, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gyros de vită, Gyros de vită și Gyros de vită și spanac.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați ceapa, usturoiul, zahărul, muștarul, ghimbirul, ardeiul și cayenne; se acopera si se proceseaza pana ce ceapa este tocata marunt.
Adăugați sos de soia și apă; procesează până se amestecă.
Puneți carnea de vită într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați marinata. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 1-2 ore.
Pentru sos, intr-un blender;, combina castravetele, usturoiul si sarea; se acopera si se proceseaza pana se toaca castravetele.
Adăugați oțet și ulei; procesează până se amestecă.
Transferați într-un castron mare; se amestecă cu smântână. Se da la frigider pana la servire.
Scurgeți și aruncați marinata. Carnea de vită la grătar, acoperită, la foc mediu-fierbinte, până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Pune carnea de vită în jumătăți de pita. Acoperiți cu sos de castraveți, ceapă tăiată felii și roșii mărunțite. Dați la frigider orice sos rămas.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko
Gyros-urile pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și ingrediente. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. Cava Torres Sangre de Toro, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Torres Sangre de Toro Cava]()
Torres Sangre de Toro Cava
Galben pal cu perlage fin și persistent. Intens. Arome florale și de fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.