Gyros De Somon La Grătar

Gyros De Somon La Grătar
Gyros somon la gratar este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea kosher, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gyros Souvlaki de somon grecesc cu Tzatziki, Gyros De Vită La Grătar, și Gyros De Pui La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați somonul, sigilați punga și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Preîncălziți grătarul dacă utilizați în aer liber sau preîncălziți tigaia de grătar din plită interioară la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
SobaSoba
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți somonul din marinată și grătați până la fiert, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți de pe grătar pe o farfurie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Puneți pâinea pita pe grătar pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Serviți tăind pitas în jumătate, umplându-le cu somon și topping-le cu amestecul de roșii și sosul de mărar de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SomonSomon
TomateTomate
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
SosSos
MărarMărar
9
Adăugați salată iceberg, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată IcebergSalată Iceberg
10
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și lăsați-le deoparte până când sunt gata să asambleze giroscoapele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit, cel puțin 30 de minute sau până la 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista