Gyros de pui cu Salsa de castraveți și Tsatsiki

Gyros de pui cu Salsa de castraveți și Tsatsiki
Rețeta giroscoape de pui cu Salsan de castraveți și Tsatsiki ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,89 USD pe porție. Dacă aveți oregano, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gyros de pui cu Salsan de castraveți și Tsatsiki, Gyros de pui cu Salsan de castraveți și Tsatsiki, și pentru salată Tsatsiki cu pepene verde și castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Curățați și radeți 1 castravete, apoi strângeți-l cu mâinile pentru a îndepărta excesul de apă. Se amestecă împreună cu iaurt, 1/2 linguriță suc de lămâie, o treime de usturoi și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper pentru a face tsatsiki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Tăiați castravetele rămas în bucăți de 1/4 inch și amestecați împreună cu roșiile, ceapa, pătrunjelul, menta, restul de 1/2 linguriță suc de lămâie și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper pentru a face salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Fierbeți ușor uleiul, oregano, rozmarinul, usturoiul rămas, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-o cratiță mică și grea, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste, 1 până la 2 minute. Aruncați puiul cu 3 linguri de ulei de usturoi și periați o parte a pâinii cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Încălziți pâinea, cu ulei în sus, într-o tigaie cu 4 fețe, acoperită cu folie, la 3 până la 4 inci de broiler la 3 minute. Descoperiți și fierbeți, rotind pâinea pentru o colorare uniformă, până la auriu în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Întindeți o parte din tsatsiki pe pâine caldă și acoperiți cu pui și o parte din salată și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Serviți salata rămasă, salsa și tsatsiki pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
Tsatsiki poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista