Gyro Burgers

Gyro Burgers
Reteta Gyro Burgers ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, salată verde, brânză feta cu grăsime redusă athenos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gyro Burgers, Gyro Burgers, și Gyro Burgers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Burgeri la grătar 8 min. sau până la fiert (160F), întorcându-se după 4 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Între timp, amestecați smântâna și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Tăiați burgerii în jumătate. Top pitas cu roșii, salată verde, castraveți, sos de smântână, burgeri și brânză; ori în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista