Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez

Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez
Rețeta clasică Gyoza de porc din ' gătitul sufletului japonez ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 2 ore. Acest hor d ' oeuvre are 45 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 50 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piei rotunde gyoza, carne de porc măcinată, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, adăugați varza și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați varza să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Când este gata, transferați varza pe un prosop de bucătărie curat sau pe o pânză mare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Rulați cârpa și stoarceți lichidul din varză, ca și cum ați stoarce un prosop umed. Acesta este un pas cheie, astfel încât gyoza să nu devină apoasă. Scoateți cât mai mult lichid din varză. Faceți acest lucru în loturi dacă este mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Adăugați varza stoarsă, Nira, usturoiul, ghimbirul, carnea de porc, sosul de soia, 2 linguri de ulei de susan, piper negru, sare, zahăr și katakuriko într-un castron mare. Folosiți - vă mâinile pentru a amesteca ingredientele împreună timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă și se amestecă amestecul împreună, strângându-l printre degete, astfel încât să se transforme într-o umplutură lipicioasă care se va ține împreună atunci când îl lingurați într-o piele de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru a face găluștele, pregătiți o tavă pudrând-o ușor cu katakuriko.
6
Așezați o piele gyoza în palma unei mâini cu partea înfăinată în jos. (Pieile se vând cu o parte făinată.) Scufundați un deget în katakuriko amestecat cu apă caldă și udați întreaga margine a pielii. Acest amestec de apă-amidon este" lipiciul " care va ține pielea închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Adăugați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul pielii. Folosiți degetele arătătoare și degetele mari ale ambelor mâini pentru a plia pielea și a o ciupi împreună.
8
Așezați gyoza completă pe tavă, pliați cu fața în sus. Repetați până când ați epuizat toată umplutura.
9
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați sosul de soia, oțetul și rayu. O proporție clasică este de 4 părți sos de soia la 2 părți oțet la 1 parte rayu. Adaptați - vă la propriul gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Se toarnă sosul de scufundare în boluri mici individuale și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Pentru a găti gyoza, preîncălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie din fontă la foc mare timp de aproximativ 5 minute. (Ne place să folosim o tigaie cu diametrul de 12 inci cu capac pentru a pregăti gyoza.) Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei de susan, asigurându-vă că întreaga suprafață este acoperită (puteți folosi un prosop de hârtie vată pentru a răspândi cu atenție uleiul). Începeți să adăugați gyoza, pe rând, în rânduri îngrijite, cu cusătura în sus. O tigaie de 12 inci va conține aproximativ 20 gyoza. Odată ce toate gyoza sunt adăugate, prăjiți-le timp de aproximativ 10 secunde. Acum turnați rapid apa peste gyoza și acoperiți bine tigaia. Gatiti la foc mare aproximativ 4 minute. Descoperiți tigaia; ar trebui să rămână puțină sau deloc apă. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de susan peste gyoza și gătiți încă 1 minut, timp de aproximativ 6 minute Timp total de gătit. Gyoza ar trebui să arate lucioasă cu pielea gătită. Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
14
Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista