Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez

Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez
Rețeta clasică Gyoza de porc din ' gătitul sufletului japonez ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 2 ore. Acest hor d ' oeuvre are 45 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 50 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piei rotunde gyoza, carne de porc măcinată, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, adăugați varza și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați varza să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Când este gata, transferați varza pe un prosop de bucătărie curat sau pe o pânză mare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Rulați cârpa și stoarceți lichidul din varză, ca și cum ați stoarce un prosop umed. Acesta este un pas cheie, astfel încât gyoza să nu devină apoasă. Scoateți cât mai mult lichid din varză. Faceți acest lucru în loturi dacă este mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Adăugați varza stoarsă, Nira, usturoiul, ghimbirul, carnea de porc, sosul de soia, 2 linguri de ulei de susan, piper negru, sare, zahăr și katakuriko într-un castron mare. Folosiți - vă mâinile pentru a amesteca ingredientele împreună timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă și se amestecă amestecul împreună, strângându-l printre degete, astfel încât să se transforme într-o umplutură lipicioasă care se va ține împreună atunci când îl lingurați într-o piele de găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru a face găluștele, pregătiți o tavă pudrând-o ușor cu katakuriko.
6
Așezați o piele gyoza în palma unei mâini cu partea înfăinată în jos. (Pieile se vând cu o parte făinată.) Scufundați un deget în katakuriko amestecat cu apă caldă și udați întreaga margine a pielii. Acest amestec de apă-amidon este" lipiciul " care va ține pielea închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul pielii. Folosiți degetele arătătoare și degetele mari ale ambelor mâini pentru a plia pielea și a o ciupi împreună.
8
Așezați gyoza completă pe tavă, pliați cu fața în sus. Repetați până când ați epuizat toată umplutura.
9
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați sosul de soia, oțetul și rayu. O proporție clasică este de 4 părți sos de soia la 2 părți oțet la 1 parte rayu. Adaptați - vă la propriul gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
10
Se toarnă sosul de scufundare în boluri mici individuale și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Pentru a găti gyoza, preîncălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie din fontă la foc mare timp de aproximativ 5 minute. (Ne place să folosim o tigaie cu diametrul de 12 inci cu capac pentru a pregăti gyoza.) Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei de susan, asigurându-vă că întreaga suprafață este acoperită (puteți folosi un prosop de hârtie vată pentru a răspândi cu atenție uleiul). Începeți să adăugați gyoza, pe rând, în rânduri îngrijite, cu cusătura în sus. O tigaie de 12 inci va conține aproximativ 20 gyoza. Odată ce toate gyoza sunt adăugate, prăjiți-le timp de aproximativ 10 secunde. Acum turnați rapid apa peste gyoza și acoperiți bine tigaia. Gatiti la foc mare aproximativ 4 minute. Descoperiți tigaia; ar trebui să rămână puțină sau deloc apă. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de susan peste gyoza și gătiți încă 1 minut, timp de aproximativ 6 minute Timp total de gătit. Gyoza ar trebui să arate lucioasă cu pielea gătită. Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții50
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista