Gyoza Clasică De Porc Din ' Gătitul Sufletului Japonez
Rețeta clasică Gyoza de porc din ' gătitul sufletului japonez ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 2 ore. Acest hor d ' oeuvre are 45 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 50 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piei rotunde gyoza, carne de porc măcinată, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Casă Rayu Din ' Japoneză Suflet Gătit, Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Kamo Nanban Soba Din Bucătăria Sufletului Japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, adăugați varza și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și amestecați bine împreună.
Lăsați varza să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Când este gata, transferați varza pe un prosop de bucătărie curat sau pe o pânză mare de brânză.
Rulați cârpa și stoarceți lichidul din varză, ca și cum ați stoarce un prosop umed. Acesta este un pas cheie, astfel încât gyoza să nu devină apoasă. Scoateți cât mai mult lichid din varză. Faceți acest lucru în loturi dacă este mai ușor.
Adăugați varza stoarsă, Nira, usturoiul, ghimbirul, carnea de porc, sosul de soia, 2 linguri de ulei de susan, piper negru, sare, zahăr și katakuriko într-un castron mare. Folosiți - vă mâinile pentru a amesteca ingredientele împreună timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă și se amestecă amestecul împreună, strângându-l printre degete, astfel încât să se transforme într-o umplutură lipicioasă care se va ține împreună atunci când îl lingurați într-o piele de găluște.
Pentru a face găluștele, pregătiți o tavă pudrând-o ușor cu katakuriko.
Așezați o piele gyoza în palma unei mâini cu partea înfăinată în jos. (Pieile se vând cu o parte făinată.) Scufundați un deget în katakuriko amestecat cu apă caldă și udați întreaga margine a pielii. Acest amestec de apă-amidon este" lipiciul " care va ține pielea închisă.
Adăugați aproximativ 1 lingură de umplutură în centrul pielii. Folosiți degetele arătătoare și degetele mari ale ambelor mâini pentru a plia pielea și a o ciupi împreună.
Așezați gyoza completă pe tavă, pliați cu fața în sus. Repetați până când ați epuizat toată umplutura.
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați sosul de soia, oțetul și rayu. O proporție clasică este de 4 părți sos de soia la 2 părți oțet la 1 parte rayu. Adaptați - vă la propriul gust.
Se toarnă sosul de scufundare în boluri mici individuale și se lasă deoparte.
Pentru a găti gyoza, preîncălziți o tigaie antiaderentă sau o tigaie din fontă la foc mare timp de aproximativ 5 minute. (Ne place să folosim o tigaie cu diametrul de 12 inci cu capac pentru a pregăti gyoza.) Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei de susan, asigurându-vă că întreaga suprafață este acoperită (puteți folosi un prosop de hârtie vată pentru a răspândi cu atenție uleiul). Începeți să adăugați gyoza, pe rând, în rânduri îngrijite, cu cusătura în sus. O tigaie de 12 inci va conține aproximativ 20 gyoza. Odată ce toate gyoza sunt adăugate, prăjiți-le timp de aproximativ 10 secunde. Acum turnați rapid apa peste gyoza și acoperiți bine tigaia. Gatiti la foc mare aproximativ 4 minute. Descoperiți tigaia; ar trebui să rămână puțină sau deloc apă. Gatiti inca 1 minut.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de susan peste gyoza și gătiți încă 1 minut, timp de aproximativ 6 minute Timp total de gătit. Gyoza ar trebui să arate lucioasă cu pielea gătită. Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.
Opriți focul și folosiți o spatulă subțire de pește pentru a transfera gyoza pe o farfurie de servire, de data aceasta cu cusătura în jos (doriți să arătați fundul frumos crocant și rumenit al găluștelor).
Serviți găluștele aburind fierbinți, cu sosul de scufundare pe lateral. Scufundați în sos pentru a mânca.