Rețeta gustări de orez prăjit (Arancine con Ragu) ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. O porție conține 665 calorii, 29G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,96 USD pe porție. Dacă aveți plus 1 cană ulei de măsline, șofran, pecorino și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arancină (bile de orez șofran), Orez sălbatic și prăjituri de orez brun cu Rag de legume prăjite de legume, și Gnocchi de Ricotta prăjit în tigaie cu Ragu de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 4 până la 6 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați jumătate din ceapa roșie tocată și șofranul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
șofran
3
Adăugați orezul și bulionul de pui și dați la fiert, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Întindeți orezul să se răcească pe o foaie mare de prăjituri, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci până la 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Când orezul este rece, puneți-l într-un castron și amestecați în pecorino, 2 ouă și 2 gălbenușuri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, gătiți ceapa tocată rămasă în 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați ragu și busuioc și gătiți 5 până la 7 minute, până când este redus cu o treime și destul de gros. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Așezați făina de praf, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime și bateți ușor albusurile. Pentru a forma arancina, așezați 3 linguri de amestec de orez în palma mâinii și faceți o indentare cu spatele unei linguri. Lingurați 2 linguri de amestec ragu în indentare și formați un bol deschis din orezul din mână. Acoperiți porțiunea umplută cu o altă lingură de amestec de orez și, folosind ambele mâini, formați orezul într-o bilă. Continuați cu amestecul de orez rămas și umpleți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți restul de 1 cană de ulei până aproape de fumat. În timp ce uleiul se încălzește, praf bilele de orez în făină, apoi albușurile de ou, apoi firimiturile de pâine și gătiți în ulei până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Scoateți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și serviți cu ragu-ul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
12
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chili. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Scoateți de pe foc și îndepărtați cârnații din ragu, tocați și reveniți la ragu. Reglați condimentele cu sare și piper.
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.