Gustări De Nucă De Cocos

Gustări De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați gustări de nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de lapte praf fără grăsimi, zahăr de cofetărie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de spectaculos. Încearcă Gustări Din Semințe De Dovleac De Nucă De Cocos, Gustări de fructe gumate de casă (gustări sănătoase pentru copii), și Oscar Party: gustări Crabby și Homemades (cu excepția doar gustări Crabby) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți untul de arahide, zahărul, laptele și apa până se omogenizează. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Formați în 1-in. bile; rola în nucă de cocos. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lanson Le Black Label Brut ( jumătate de sticlă). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista