Gust De Varză Murată
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Gustul de varză murată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, anason stelat spart, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gust De Ardei Murat, Gust De Țelină Murată, și Murat - Chile Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o măsură de sticlă de 2 căni, amestecați 1 cană de oțet de orez condimentat și 2 lingurițe de anason stelat spart.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când oțetul fierbe, aproximativ 3 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron cu 2 căni de varză roșie mărunțită, 1 cană tăiată cubulețe (1/4 in.) Castravete englezesc, 1 lingură usturoi tocat și 1 linguriță sare; aruncați anasonul stelat.
Se amestecă și se lasă să stea cel puțin 10 minute.
Se servește cald sau rece sau se acoperă și se răcește până la 2 zile.