Gust De Roșii Dulci
Gustul de roșii dulci este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați condimente de murat, zahăr, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Pui de lapte cu gust de roșii dulci, Roșii, porumb dulce și ardei gras, și Somon Cu Porumb Dulce, Roșii Și Avocado Savurează.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, merele, ceapa, zahărul, oțetul și pachetul de condimente de murat într-o oală mare; aduceți la fierbere și gătiți împreună aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de roșii în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți oala și procesați timp de 40 de minute.
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.