Gust de porumb în cupe de piper

Gust de porumb în cupe de piper
Gustul de porumb rețetă în cupe de piper pot fi făcute în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8. Această garnitură are 187 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, semințe de țelină, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Gust De Piper Și Porumb, Ardei roșu și gust de porumb, și Roșii, porumb dulce și ardei gras sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele cinci ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați porumb, ulei și ardei roșu tocat; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
4
Se scurge; se amestecă slănina. Lingură în jumătăți de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista