Gust De Ardei Roșu
Gustul de ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru, semințe de coriandru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă mărunt.
Așezați semințele de coriandru într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand semintele sunt usor rumenite si parfumate, agitând frecvent tigaia.
Transferați semințele într-o râșniță de condimente sau cafea și procesați până la măcinat fin.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adauga ceapa; saut 8 minute sau până translucid.
Adăugați coriandru, piper roșu zdrobit și usturoi; saut 3 minute.
Combinați amestecul de ceapă și ardeiul gras prăjit într-un castron mediu. Se amestecă oțetul de vin roșu și următoarele 4 ingrediente (oțet de vin roșu prin piper negru). Acoperiți și refrigerați 30 de minute. Se amestecă coriandru.