Gumbo z ' herbes
Rețeta Gumbo z ' herbes ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți spanac pentru copii, șuncă de șuncă, oțet de cidru plus suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gumbo verde (gumbo z ' herbes), Gumbo z ' herbes, și Gumbo z ' herbes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într - o oală grea lată de 6 până la 8 litri.
Se adaugă varza și se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați varza cu clești într-o strecurătoare care rezervă lichid de gătit, apoi adăugați jumătate de muștar, nap și verdeață de sfeclă în lichidul de gătit. Fierbeti neacoperit, 5 minute.
Transferați verdeața cu clești în strecurătoare cu varză, apoi gătiți verdeața rămasă în același mod și transferați-o în strecurătoare. Când verdele este suficient de rece pentru a se descurca, se toacă fin.
Adăugați jareți de șuncă în lichidul de gătit (lichidul nu le va acoperi complet) și fierbeți, acoperit, 1 oră.
Transferați cu clești pe o tăietură pentru a se răci.
Transferați bulionul de șuncă într-un castron, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a măsura 5 căni de lichid. Aruncați pielea, oasele și grăsimea și tocați mărunt șunca.
Gatiti ceapa si usturoiul in unt in oala la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 3 minute.
Adăugați bulion de șuncă într-un flux lent, amestecând constant.
Adăugați verdeață tocată, șuncă, cimbru și chile tocată și fierbeți, neacoperite, până când verdeața este fragedă, aproximativ 8 minute.
Adăugați treptat spanacul, amestecând până se ofilesc. Se amestecă pătrunjelul, oțetul și sarea.
Serviți cu sos fierbinte și oțet suplimentar, dacă doriți.
Gumbo (fără spanac, pătrunjel, oțet și sare) poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți înainte de a adăuga ingredientele rămase.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.