Gumbo de pui și cârnați

Gumbo de pui și cârnați
Rețeta Gumbo de pui și cârnați ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 10 porții cu 609 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, boia de ardei, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gumbo de pui și cârnați, Gumbo de pui și cârnați, și Gumbo De Pui Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de sare și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; presărați peste tot puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, prăjiți puiul până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați cârnați în oală; gatiti pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se transferă în farfurie cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Strecurați picăturile din oală printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare rezistentă la căldură de 2 căni; rezervați 1 cană picături, adăugând mai mult ulei dacă este necesar pentru a măsura 1 cană. Ștergeți oala curată; întoarceți picăturile în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Încălziți picăturile la foc mediu.
8
Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Bateți constant până când roux este culoarea ciocolatei cu lapte, 15-20 de minute. Reduceți căldura la minim; adăugați ceapă. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă părțile albe și verde pal de scallions și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Ceapa VerdeCeapa Verde
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se amestecă încet în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați frunze de dafin, cimbru și pui și cârnați rezervați. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, degresând grăsimea de pe suprafață și amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
CimbruCimbru
12
Se amestecă 1 cană de okra, Worcestershire și sos fierbinte. Se fierbe până când puiul este foarte fraged și aromele se amestecă, aproximativ 45 de minute. Se amestecă restul de 1 cană de okra; se fierbe până când okra este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
BameBame
13
Se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
14
Se lasă să se răcească ușor; se răcește descoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți ușor înainte de a continua.
15
Adăugați 1 linguriță de pulbere fil, dacă utilizați.
16
Serviți gumbo peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
OrezOrez
17
Garnisiți cu părți de culoare verde închis de scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
18
Presărați cu mai multă pulbere fil, dacă doriți.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca la Marea Kristy Vineyard Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate18
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista