Gumbo de pui și cârnați

Gumbo de pui și cârnați
Rețeta Gumbo de pui și cârnați ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 1062 calorii, 47G de proteine, și 55g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui-Cârnați Gumbo, Cârnați și Gumbo de pui, și Cel mai bun vreodată de pui și cârnați Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună ceapa, okra, ardeiul gras, țelina, 1/4 cană pătrunjel, usturoi, foi de dafin, sare, cimbru, cayenne, piper negru și ienibahar. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
BameBame
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un cuptor olandez mare, gătiți puiul în loturi la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe o parte; transferați într-un castron mare. Gatiti carnatii la cuptorul olandez la foc mediu, amestecand continuu pana se rumenesc usor, aproximativ 6 minute; se transferă în bol cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
3
Se toarnă grăsimea din cuptorul olandez într-o măsură de sticlă și se adaugă suficient ulei vegetal pentru a fi egal cu 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Se toarnă în cuptorul olandez și se încălzește la foc mediu-mic, răzuind orice bucăți rumenite. Bateți treptat făina și gătiți, amestecând frecvent, până când devine un maro foarte închis, bogat, aproximativ 30 de minute; aveți grijă să nu-l ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BatetiBateti
5
Adăugați bulion dintr-o dată și răzuiți orice bucăți rumenite. Într-un alt castron, amestecați pasta de roșii cu 2 căni de apă și amestecați în bulion cu roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați legume rezervate, pui și cârnați. Se aduce la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
CârnațiCârnați
7
Se amestecă restul de 1/2 cană de pătrunjel, verdeață de scallion și oțet și se gătește, amestecând, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
8
Scoateți cuptorul olandez de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Serviți gumbo deasupra orezului în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi decojite, scurse și tocateroșii întregi decojite, scurse și tocate1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg4(mequite, hickory sau arin)țelină cu frunze, feliițelină cu frunze, felii1Ceapa galbena medie, tocatadovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm12pancetta sau guanciale, tăiate în bastoane subțiri sau tocatepancetta sau guanciale, tăiate în bastoane subțiri sau tocate3Ceapa galbena medie, tocataorez alb fiertorez alb fiert1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiltocat fin, pătrunjel proaspăt cu frunze platetocat fin, pătrunjel proaspăt cu frunze plate4cuișoare de usturoi, feliate subțirecuișoare de usturoi, feliate subțire1Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați andouille fierți sau kielbasa, feliați cu grosimea de 1/2 inchcârnați andouille fierți sau kielbasa, feliați cu grosimea de 1/2 inch2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet bame tăiate congelate, dezghețatepachet bame tăiate congelate, dezghețate2ceapă roșie, feliatăceapă roșie, feliată2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilverde de scallion tocatverde de scallion tocat1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet alb distilat sau după gustoțet alb distilat sau după gust1lingura. otet de vin rosuardei gras galben, însămânțat și tocatardei gras galben, însămânțat și tocat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista