Gumbo De Mazăre Cu Ochi Negri

Gumbo De Mazăre Cu Ochi Negri
Black-Eyed Pea Gumbo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 449 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, bulion de vită fără sare, mazăre cu ochi negri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Gumbo de mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri și Gumbo, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în bucăți de mărimea mușcăturii. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; puneți la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Se amestecă mazărea și următoarele 8 Ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
5
Pentru a servi, așezați 1/2 cană de orez în fiecare din cele 5 boluri; oală 1 1/2 căni gumbo peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GumboGumbo
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Palacio de Fefinanes Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate61
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista