Gumbo De Legume

Gumbo De Legume
Gumbo de legume ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Pentru $1.4 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 249 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați paprika, sare și piper kosher, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Gumbo de creveți și legume, Scallop și Gumbo de legume, și Crab și legume Gumbo.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până la aur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina, usturoiul, 3 linguri de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați sosul de soia și boia de ardei și gătiți, amestecând, 30 de secunde. Se amestecă bulionul de legume, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei, apoi se acoperă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați verdele și mazărea cu ochi negri în oală. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VerziiVerzii
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se servește cu orezul, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Vin Roz, Albarino, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu vin de la Rosa, Albarino și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista