Gumbo de crustacee cu conținut scăzut de grăsimi

Gumbo de crustacee cu conținut scăzut de grăsimi
Rețeta Gumbo de crustacee cu conținut scăzut de grăsimi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 331 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați piper, țelină, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până la un maro auriu închis, amestecând la fiecare 15 minute. Pune deoparte; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Cojiți creveții, rezervând scoici; devein, dacă se dorește. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Combinați cojile de creveți și 5 1/2 căni de bulion de pui într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând cojile. Păstrați bulionul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente și sotati până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați cârnați, și saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Adăugați pasta de roșii și 5 1/2 căni de bulion cald și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Puneți făina rumenită într-un castron mediu. Treceți treptat în 1 1/2 cești de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se adaugă la amestecul de bulion și se fierbe 1 oră, degresând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Adăugați restul de 1 3/4 căni de bulion de pui, sare și următoarele 6 ingrediente; fierbeți 5 minute sau până când okra este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BameBame
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Scurgeți carnea de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
13
Adăugați carne de crab, creveți, languste și stridii la gumbo; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când creveții devin roz și marginile stridiilor încep să se onduleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
LangusteLanguste
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
GumboGumbo
14
Se servește peste orez fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate11
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista