Gumbo de creveți și cârnați

Gumbo de creveți și cârnați
Creveți și cârnați Gumbo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 457 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gumbo de creveți și cârnați, Gumbo de creveți cu cârnați Andouille, și Creveți și Andouille Cârnați Gumbo.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ardeiul gras roșu, ceapa tocată, țelina, usturoiul tocat și cayenne. Condimentați legumele cu sare și piper și gătiți-le la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați cârnații în legume și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
4
Presărați făina deasupra cârnaților și legumelor și amestecați până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați bulionul de pui și crenguțele de cimbru și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
6
Adăugați creveții și scallionul în cratiță, condimentați ușor cu sare și fierbeți, amestecând, până când creveții sunt opaci și fierți, cu aproximativ 2 minute mai mult. Aruncați crenguțele de cimbru. Se amestecă pătrunjelul în gumbo și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
GumboGumbo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se servește cu: orez sau pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista