Gulerele cu patru ardei ale lui Matt din bucătăria Lee Bros. Charleston

Gulerele cu patru ardei ale lui Matt din bucătăria Lee Bros. Charleston
Matt patru-piper Collards din ' Lee Bros. Charleston bucătărie ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 150 de calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de piper, chili poblano, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, Cocktailul Hugo din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Creveți și crupe din bucătăria Lee Bros. Charleston pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare și, când strălucește, se adaugă toate ingredientele rămase, cu excepția colardelor. Gatiti, amestecand ocazional cu o lingura de lemn, pana cand ardeii par uscati, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați colardele în oală cu pumni, mișcându-le cu o lingură de lemn și împăturindu-le în ardeii din partea de jos a tigaiei, până când verdeața pare ofilită, netedă și ușor întunecată, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați 6 căni de apă și acoperiți. Când lichidul începe să fiarbă mai întâi, amestecați o dată, dați focul la mediu scăzut și acoperiți. Se fierbe timp de 1 oră și se amestecă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Se servește scurs, dar încă umed cu bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista