Gulere sudice cu găluște din făină de porumb

Gulere sudice cu găluște din făină de porumb
Collards de Sud cu găluște de făină de porumb ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 443 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de praf de usturoi, sare, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică, Spaghete în stil sudic, cu Collards și slănină, și Verdeață tradițională sudică (muștar, napi sau Collards) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru collards: într-o oală mare, combinați aripile de curcan, bulionul, sosul fierbinte (adăugați mai multe dacă doriți) și condimentul casei; se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Sos FierbinteSos Fierbinte
CondimenteCondimente
Collard GreensCollard Greens
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
2
Adăugați gulerele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul. Folosind o lingură cu fante sau clești, scoateți aripile de curcan și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Collard GreensCollard Greens
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
3
Transferați colierele în boluri individuale de servire, acoperiți-le cu folie și păstrați-le la cald. Rezervați 1/2 cană de lichid pentru găluște și rezervați restul lichidului de gătit în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
1
Combinați făina de porumb, făina, ceapa, sarea și piperul într-un bol. Se amestecă lichidul de 1/2 cană rezervat în ingredientele uscate până se combină doar pentru a forma un aluat gros. Aduceți bulionul de collard înapoi la fierbere și aruncați aluatul de găluște în el, 1 linguriță la un moment dat. Se fierbe până se fierbe, 20 până la 25 de minute. (Vezi nota lui Cook)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De PorumbFăină De Porumb
CeapăCeapă
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați găluștele în bolurile de collards. Puneți o parte din bulion peste collards și găluște și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă sarea, piperul și usturoiul împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista