Gulere fierte cu cidru cu șuncă
Gulerele fierte cu cidru cu șuncă sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 357 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr brun, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Gulere fierte cu cidru cu șuncă, Gulere fierte cu roșii, și BLT-Bacon fiert, Collards și gem de roșii.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați pudra de chile și cayenne și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahărul brun și gătiți, amestecând, până se dizolvă, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați cârligele de șuncă, bulionul de pui, cidrul spumant și frunzele de dafin. Se condimentează ușor cu sare și piper și se fierbe. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când cârligele de șuncă sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Scoateți cârligele de șuncă din bulion și lăsați-le să se răcească ușor. Îndepărtați grăsimea din bulion.
Scoateți carnea din cârligele de șuncă și tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Aduceți bulionul la fiert.
Adăugați gulerele în pumni mari, permițând verdețurilor să se ofilească înainte de a adăuga mai multe. Când s-au adăugat toate verdele, întoarceți carnea în oală, acoperiți și fierbeți până când colardele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mare. Aruncați frunzele de dafin și serviți.
Faceți înainte: verdeața înăbușită poate fi acoperită cu folie de plastic și refrigerată până la 2 zile.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Von câștigătoare câștigurile Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.