Gulaș Lovit
Gulașul lovit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 657 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente, cot macaroane, cheddar-monterey Jack brânză amestec, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Morcovi Loviți, Sos De Prăjit, și Lovit Aripi Picante.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Scurgere. Întoarceți macaroanele scurse în oală.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de vita in tigaia fierbinte pana se rumeneste partial, 3 pana la 5 minute; adăugați ceapă perlată, porumb și condimente italiene. Continuați să gătiți și amestecați până când carnea de vită nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când ceapa se încălzește, 3 până la 5 minute.
Scurgeți și aruncați excesul de grăsime.
Adăugați amestecul de carne de vită la macaroane.
Se toarnă sosul de spaghete peste carnea de vită și pastele; se amestecă pentru a acoperi.
Se încălzește la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până la cald, aproximativ 5 minute.
Condimentează amestecul de paste cu sare și mai multe condimente italiene, după cum este necesar; top cu amestec de brânză Cheddar-Monterey Jack pentru a servi.