Gulaș De Varză

Gulașul de varză de rețetă este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cârnați de porc în vrac, carne de vită măcinată, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă picantă de gulaș cu aragaz lent de porc și varză, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Gulaș.
Instrucțiuni
Într-un ibric mare, gătiți cârnații, carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când varza este fragedă.