Gulaș de pui și dovleac
Gulașul de pui și dovleac necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 334 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, roșii, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gulaș Cu Cremă De Pui, Gulaș de pui și ciuperci cu Gnocchi, și Gulaș De Pui (Tocană De Pui).
Instrucțiuni
Setați un aragaz lent la mare și puneți roșiile tăiate cubulețe și zahărul brun în aragaz; se amestecă pentru a se combina.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Se amestecă ghimbirul, scorțișoara, chimenul și coriandrul; gătiți și amestecați până când condimentele își eliberează parfumul, aproximativ 2 minute. Se amestecă puiul și se gătește și se amestecă până când puiul nu mai este roz.
Se amestecă fasolea garbanzo în amestecul de pui și se aduce la foc mic.
Transferați amestecul în aragazul lent și amestecați cu roșiile.
Puneți dovleacul în aceeași tigaie și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand dovleacul este fierbinte si unele bucati se rumenesc usor, aproximativ 10 minute, amestecand des.
Puneți dovleacul în aragaz și acoperiți.
Gatiti tocanita la setarea inalta timp de 1 ora; reduceți setarea aragazului la scăzut și gătiți până când dovleacul este fraged, încă 3 până la 4 ore. Condimentează cu sare și piper negru. Dacă tocanita pare prea lichidă, amestecați amidonul de porumb în apă într-o cană mică până se omogenizează și amestecați suspensia în tocană. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 30 de minute.