Gulaș de pui și dovleac

Gulaș de pui și dovleac
Gulașul de pui și dovleac necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 334 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, roșii, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gulaș Cu Cremă De Pui, Gulaș de pui și ciuperci cu Gnocchi, și Gulaș De Pui (Tocană De Pui).

Instrucțiuni

1
Setați un aragaz lent la mare și puneți roșiile tăiate cubulețe și zahărul brun în aragaz; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă ghimbirul, scorțișoara, chimenul și coriandrul; gătiți și amestecați până când condimentele își eliberează parfumul, aproximativ 2 minute. Se amestecă puiul și se gătește și se amestecă până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se amestecă fasolea garbanzo în amestecul de pui și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați amestecul în aragazul lent și amestecați cu roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Puneți dovleacul în aceeași tigaie și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand dovleacul este fierbinte si unele bucati se rumenesc usor, aproximativ 10 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți dovleacul în aragaz și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Gatiti tocanita la setarea inalta timp de 1 ora; reduceți setarea aragazului la scăzut și gătiți până când dovleacul este fraged, încă 3 până la 4 ore. Condimentează cu sare și piper negru. Dacă tocanita pare prea lichidă, amestecați amidonul de porumb în apă într-o cană mică până se omogenizează și amestecați suspensia în tocană. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista