Gulașul de pui este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 587 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți frunze de dafin, boia de ardei, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Gulaș Cremă De Pui, Gulaș de pui și ciuperci cu Gnocchi, și Gulaș De Pui (Tocană De Pui).
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare și grea, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță de sare și adaugă-l în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, rotind, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Eliminați.
3
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în tigaie. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați ardeiul, făina și cayenne în tigaie. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde. Se amestecă bulionul, roșiile, restul de 1 1/4 lingurițe de sare, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați puiul și aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți frunza de dafin și adăugați pătrunjelul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Serviți gulașul cu spaetzle, tăiței cu unt sau cartofi fierți sau piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De Pizzocheri
2
Recomandare vin: cu acest fel de mâncare, este firesc să experimentăm unul dintre numărul tot mai mare de roșii importate din Ungaria. Încercați Egri Bikavr sau un soi, cum ar fi un merlot sau un cabernet Sauvignon.