Guazetto di Rane (tocană de picior de broască)
Guazetto di Rane (tocană de picior de broască) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 302 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.78 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, morcov, făină de calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Rețete similare includ Broasca în fântână", Frog Fruity, și Frog Cutter.
Instrucțiuni
Se usucă picioarele de broască și se condimentează agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Adăugați picioarele de broască și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți picioarele de broască pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și puneți-le deoparte.
În aceeași tigaie, așezați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc mare până când legumele sunt rumenite și moi.
Presărați făina peste legume și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Adăugați vinul alb și amestecați cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați roșiile și restul de 2 linguri de ulei de măsline, dați la fiert, condimentați cu sare și piper și readuceți picioarele de broască în tigaie. Se Reduce la foc mic, se fierbe încă 10 minute, apoi se ia de pe foc. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite și serviți imediat.