Guazetto di Rane (tocană de picior de broască)

Guazetto di Rane (tocană de picior de broască)
Guazetto di Rane (tocană de picior de broască) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 302 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.78 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, morcov, făină de calitate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Rețete similare includ Broasca în fântână", Frog Fruity, și Frog Cutter.

Instrucțiuni

1
Se usucă picioarele de broască și se condimentează agresiv cu sare și piper. Într-un cuptor olandez, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați picioarele de broască și căutați până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De BroascăPicioare De Broască
3
Scoateți picioarele de broască pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
În aceeași tigaie, așezați ceapa, morcovul și țelina și gătiți la foc mare până când legumele sunt rumenite și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați făina peste legume și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați vinul alb și amestecați cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
7
Adăugați roșiile și restul de 2 linguri de ulei de măsline, dați la fiert, condimentați cu sare și piper și readuceți picioarele de broască în tigaie. Se Reduce la foc mic, se fierbe încă 10 minute, apoi se ia de pe foc. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picioare De BroascăPicioare De Broască
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista