Guava și cremă de brânză de patiserie
Guavan și cremă de brânză de patiserie este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 275g de grăsime, și un total de 3954 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,3 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Guavan și cremă de brânză Puff-patiserie Waffle, Pastel Gloria (Guava, Dulce de Leche și produse de patiserie cu brânză), și Torrejas cubaneze cu Guava - sirop de arțar și cremă de brânză frișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Bateți oul cu o furculiță, apoi puneți 1 1/2 linguri de ou într-un castron mic cu apă (1/2 lingură) și bateți ușor pentru a face spălarea ouălor.
Puneți oul bătut rămas într-un robot de bucătărie cu cremă de brânză, zahăr și vanilie și pur și pur până se omogenizează.
Transferați într-un castron mic.
Pur aproxume guava se conservă cu suc de lămâie în robotul de bucătărie curățat până se omogenizează.
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi 5 minute în timp ce pregătiți produse de patiserie.
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață de lucru făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 11 x 9 1/2 inci.
Tăiați dreptunghiul în jumătate transversal.
Transferați 1 bucată de patiserie pe o foaie de folie.
Întindeți amestecul de brânză cremă într-o bandă lată de 3 1/2 inch în mijlocul patiseriei, lăsând margini de 1 inch pe toate părțile. Dollop 2 rânduri de conserve pe lungime deasupra amestecului de brânză, la aproximativ 1 inch distanță.
Îndoiți bucata rămasă de patiserie în jumătate pe lungime și puneți marginea pliată cea mai apropiată de dvs. Lăsând o margine de 1 inch pe părțile laterale și partea superioară a produselor de patiserie, tăiați fante lungi de 1 1/2 inch la fiecare 1/2 inch prin marginea pliată până la marginea superioară.
Periați o parte din spălarea ouălor în jurul umpluturii. Desfaceți patiseria tăiată și așezați-o peste umplutură. Apăsați ușor marginile pentru a sigila și periați partea superioară a aluatului cu puțină spălare cu ouă.
Coaceți pe folie pe foaia de copt fierbinte până se umflă și se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Transferați patiseria într-un raft pentru a se răci complet.