Guava și cremă de brânză de patiserie

Guava și cremă de brânză de patiserie
Guavan și cremă de brânză de patiserie este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 275g de grăsime, și un total de 3954 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,3 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Guavan și cremă de brânză Puff-patiserie Waffle, Pastel Gloria (Guava, Dulce de Leche și produse de patiserie cu brânză), și Torrejas cubaneze cu Guava - sirop de arțar și cremă de brânză frișcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți oul cu o furculiță, apoi puneți 1 1/2 linguri de ou într-un castron mic cu apă (1/2 lingură) și bateți ușor pentru a face spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți oul bătut rămas într-un robot de bucătărie cu cremă de brânză, zahăr și vanilie și pur și pur până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pur aproxume guava se conservă cu suc de lămâie în robotul de bucătărie curățat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ConservăConservă
GuavaGuava
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi 5 minute în timp ce pregătiți produse de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață de lucru făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 11 x 9 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
8
Tăiați dreptunghiul în jumătate transversal.
9
Transferați 1 bucată de patiserie pe o foaie de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Întindeți amestecul de brânză cremă într-o bandă lată de 3 1/2 inch în mijlocul patiseriei, lăsând margini de 1 inch pe toate părțile. Dollop 2 rânduri de conserve pe lungime deasupra amestecului de brânză, la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ConservăConservă
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Îndoiți bucata rămasă de patiserie în jumătate pe lungime și puneți marginea pliată cea mai apropiată de dvs. Lăsând o margine de 1 inch pe părțile laterale și partea superioară a produselor de patiserie, tăiați fante lungi de 1 1/2 inch la fiecare 1/2 inch prin marginea pliată până la marginea superioară.
12
Periați o parte din spălarea ouălor în jurul umpluturii. Desfaceți patiseria tăiată și așezați-o peste umplutură. Apăsați ușor marginile pentru a sigila și periați partea superioară a aluatului cu puțină spălare cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
13
Coaceți pe folie pe foaia de copt fierbinte până se umflă și se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Transferați patiseria într-un raft pentru a se răci complet.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista