Guava-Margarita Jalapeno

Guava-Margarita Jalapeno
Guava-Jalapeno Margaritas este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 131 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. Un amestec de lichior de portocale, tequila, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 de ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Guava Margarita, Guava Jalapeno Margarita, și Jalape Elektrovo Margaritas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 jalapeno într-un castron mic și acoperiți cu 1/2 cană plus 2 linguri de tequila. Acoperiți și refrigerați o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
TequilaTequila
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă tequila picantă într-un ulcior și se adaugă 1/2 cană plus 2 linguri suc de lămâie răcit, lichiorul de portocale și sucul de guava și se dă la frigider din nou până se răcește. Puneți sare într-o farfurie mică și folosiți pană de var pentru a umezi jantele ochelarilor margarita. Înjumătățiți, îndepărtați semințele și feliați subțire al treilea jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Suc De GuavaSuc De Guava
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pană De VarPană De Var
MargaritaMargarita
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
TequilaTequila
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Garnisiți fiecare pahar cu 1 felie.
4
Se toarnă amestecul de margarita răcit în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargaritaMargarita
5
Servi.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista