Pineapple Guava (Feijoa) pâine rapidă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 513 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați guave de ananas, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney De Guava Cu Ananas Condimentat (Feijoa) , Guava de ananas (Feijoa) și Smoothie de căpșuni, și Pâine Rapidă Cu Ananas-Cireșe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți 2 tigăi de pâine (fiecare 8 1/2 pe 4 1/2 in.).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Amestecați laptele, ouăle, untul, zahărul și guava în vasul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Guava
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
5
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se combină. Împărțiți aluatul între tigăile de pâine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare iese curată când este introdusă în centrul fiecărei pâini, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Se răcește pâinile în tigaie timp de 15 minute, apoi se inversează pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
8
Se lasă să se răcească până abia se încălzește la atingere, aproximativ 10 minute.
9
Se amestecă zahărul pudră și laptele până se omogenizează și se întinde. Puneți jumătate de glazură pe centrul fiecărei pâini, lăsând-o să stropească pe părți.