Guacamole prăjit-Poblano cu usturoi și pătrunjel

Guacamole prăjit-Poblano cu usturoi și pătrunjel ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 474 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de avocado, chipsuri de tortilla coapte, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Usturoi prăjit, Poblano și guacamol de ardei roșu, Usturoi prăjit, Poblano și Guacamole de ardei roșu cu chipsuri de Tortilla de casă, și Poblano Prăjit Și Guacamol Tomatillo.
Instrucțiuni
Tăiați poblanos pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile poblano (cu pielea în sus), roșiile și usturoiul pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe timp de 12 minute sau până când poblanos se înnegrește, întorcând roșiile o dată.
Așezați poblanos într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați poblanos, roșii și usturoi.
Așezați poblanos și căței de usturoi într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Combinați amestecul poblano, roșiile, avocado, pătrunjelul, sucul și sarea într-un castron.
Se presară cu brânză și ridichi.
Se servește cu chipsuri de tortilla.