Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați guacamole de porumb și fasole neagră. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, fasole, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Fasole Neagră Și Guacamol De Porumb, Guacamol De Fasole Neagră, și Burrito de fasole neagră cu guacamol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați ardeiul gras roșu, ceapa roșie, usturoiul, porumbul dulce, fasolea neagră și feliile de avocado împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Felii De Avocado
Fasole Neagră
Porumb Dulce
Ceapă Roșie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Amestecați sucul de lămâie, sarea, piperul negru și cilantro în amestecul de avocado până când se obține textura dorită.
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.