Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți avocado, ceapă, porumb de urechi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, Chipsuri de tortilla de casă cu guacamole și salsa de roșii carbonizate, și Guacamol De Porumb Carbonizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți coaja exterioară din porumb și slăbiți mătăsurile fără a le îndepărta. Dunk în apă și puneți direct pe un grătar fierbinte timp de 15 minute.
Îndepărtați cojile și mătăsurile rămase și tăiați sâmburii de pe știulet.
Combinați toate ingredientele într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu chipsuri de porumb albastru, galben și alb prăjit.