Guacamole BLT

Guacamole BLT
Guacamole BLT ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 245 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2032 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii, salată verde, guacamole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată BLT, Salată BLT, și guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina pana cand este crocanta, asamblati sandwich-ul si bucurati-va.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista