Grătar: smochine umplute cu brânză de capră

Grătar: smochine umplute cu brânză de capră
Grătar: smochinele umplute cu brânză de capră sunt un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 424 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 420 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, smochine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smochine umplute cu brânză de capră, Smochine Umplute Cu Brânză De Capră, și Smochine Prăjite Umplute Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpina fiecărei smochine, apoi tăiați două fante din partea de sus a smochinei la 3/4 în jos într-un Model X, creând un buzunar în mijlocul smochinei. Umpleți fiecare Smochină cu aproximativ 1 linguriță de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Aprindeți un coș de fum 3/4 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ungeți ușor smochinele cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când smochinele se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți smochinele în tava de servire; stropiți cu oțet balsamic și presărați rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista