Grătar: smochine umplute cu brânză de capră
Grătar: smochinele umplute cu brânză de capră sunt un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 424 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 420 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, smochine, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smochine umplute cu brânză de capră, Smochine Umplute Cu Brânză De Capră, și Smochine Prăjite Umplute Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Tăiați tulpina fiecărei smochine, apoi tăiați două fante din partea de sus a smochinei la 3/4 în jos într-un Model X, creând un buzunar în mijlocul smochinei. Umpleți fiecare Smochină cu aproximativ 1 linguriță de brânză de capră.
Aprindeți un coș de fum 3/4 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ungeți ușor smochinele cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când smochinele se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 8 minute.
Scoateți smochinele în tava de servire; stropiți cu oțet balsamic și presărați rozmarin.